2017-05-12

Mellnagyobbítás

Mellnagyobbítás – információ, bejelentkezés: +36 209 275 475

 • Kinél végezhető mellplasztika?

  Szinte bármely életkorban lehetséges (16-tól akár 70 éves korig).

 • Mire jelent megoldást a mellplasztika?

  Mellplasztikával elsősorban a fejletlen, aszimmetrikus, kisméretű emlő, vagy műtétileg eltávolított mell esetén esetén érünk el látványos eredményt.

 • A mellnagyobbítás előfeltételei
  • jó egészségi állapot,
  • az anamnesis felvétele,
  • mensesen kívüli időpont,
  • az előírt vizsgálatok megléte,
  • előzetes személyes konzultáción való megjelenés, melynek során ismertetjük a mellnagyobbítás -
   esetleges kockázatait, közösen eldöntjük az ideális mellimplantátum méretet, az implantátum típusát, a mellnagyobbítás műtét teljes árát.
 • Hogyan történik a mellnagyobbítás?

  A mellnagyobbítás altatásban történik. Plasztikai sebészetünk specialitása, a hónalji irányból végzett műtét. A hónaljból végzett műtéti technikának köszönhetően a Páciens szinte örökre titokban tarthatja a beavatkozás tényét. Tudniillik, a mellimplantátum tapintásra megegyezik a természetes emlő tapintatával, tehát a partnerben sem merül fel kétség, feltételezve, hogy a páciens nem akar – a testarányaihoz képest – túlzott méretű mellimplantátumot.

  • Látható heg nem marad - a mellplasztika során ejtett hónalji metszés nyomát fél-egy év múlva már én, a sebész is alig látom. Látható hegesedéstől tehát nem kell tartania.
  • Az implantátum kiválasztása - A műtét tervezése során az egyik leglényegesebb momentum, a legmegfelelőbb típusú, méretű mellimplantátum kiválasztása, illetve a “próba” mely megkönnyíti a választást. Az mellimplantátum típusát (méretét, és egyéb jellemzőit) élő demonstráció során, a Pácienssel közösen és egyetértésben határozzuk meg.
  • A műtét időtartama - A plasztikai sebészetünkön, altatásban végzett műtét időtartama: 2-3 óra.

Mellnagyobbítás hónaljból

Mellnagyobbítás hónaljból

A hónaljból végzett mellnagyobbításplasztikai sebészetünk egyik specialitása. A mellnagyobbítás során a mellimplantátumot hónalji irányból ültetjük be, így a műtét után látható heg nem marad!

A mell a nőiesség leglátványosabb megjelenítője. Mérete, formája önbizalmat fokozhat, illetve önbecsülést csökkenthet.

Ezt bizonyítják az őszinte köszönő vélemények, melyek plasztikai sebészetünk vendégkönyvében az évek során összegyűltek. Ezen vélemények a nagyobb, szebb formájú, szimmetrikussá alakított, az eddig hiányzó dekoltázs miatti szabadabb öltözködést, vagy a rák miatt eltávolított emlő pótlása feletti örömüket mondják el, nem egyszer egy mondatba sűrítve: “Végre igazán Nőnek érzem magam!”; “Visszatért az önbizalmam…”; “boldogabb lett a magánéletem”; stb…

Teljes biztonságban a legmodernebb mellimplantátumokkal

Hála a tudomány és a technika fejlődésének – mellnagyobbítás alkalmazásával – ma már gyakorlatilag 100%-os biztonsággal tudjuk megoldani ezt a ezt, az emberiséggel egyidős problémát. A ma használatos negyedik generációs mellimplantátumok abszolút biztonságosak és naturálisak, azaz természetes tapintatúak.

Ha valaki nem akar extrém nagy méreteket, akkor a mellnagyobbítás műtét után néhány hónappal sokszor még a szakmabeli sem mondja meg, hogy ez egy operált mell.
Természetesen a legnagyobb gondossággal, odafigyeléssel, szeretettel végzett műtéttel is együtt járhat komplikáció, szövődmény, melyet a személyes konzultáció, vizit során részletesen átbeszélünk, így Ön teljesen tisztában lesz azzal, mit is vállal.
Egy biztos, statisztikailag az összes sebészeti, illetve műtétes beavatkozások között a plasztikai sebészeti műtétek a legbiztonságosabbak. Ezek járnak a legkevesebb szövődménnyel.

mellnagyobbitas 20131206 6
mellnagyobbitas 20131206 6
« 1 A 47 »